El

STF utbildar dig inom elbranschen för att du ska kunna utveckla nya arbetsmetoder. Utbildningarna ger dig kompetens som resulterar i säkrare arbetsmiljö inom Elsäkerhet och Elteknik. Vi har övningsanläggningar i Avesta (Bjurfors) och i Stockholm som ger möjlighet att driva kurser med praktisk inriktning.

Vårt Nätverk ELSÄK
Nätverket ELSÄK är ett forum för dig som vill träffa andra som arbetar med elansvar och att få möjlighet att diskutera, inspireras och ta del av nyheter i området. Läs mer

ELSÄK 15
Elsäkerhet är ett viktigt område som intresserar många och berör alla! Ta del av aktuell information, knyt nya kontaktar och uppdatera dig med senaste nytt. Boka in den 7 decmeber. Anmäl dig här!

Produktutveckling

STF utvecklar kontinuerligt nya kurser. Vi ser fram emot att få fortsätta vara din partner i kompetenfrågor och tar gärna emot din input om det är något du saknar i vårat kursutbud! Kontakta vår Utbildningsområdesansvarig nedan för diskussion kring nyheter.


Klas-Göran Sundvall

Läs mer

Kommande kurser

Ellära med viss matematik

Bra kurs för dig som tänker läsa Allmän behörighet, eller behöver fräscha upp dina kunskaper i ellära. Här ges kunskaper i ellära för beräkningar av...

21 sep - 10 nov 2015 (9 platser kvar)

Läs mer & boka
Alla kurser