El

STF utbildar dig inom elbranschen för att du ska kunna utveckla nya arbetsmetoder. Vi ger dig kompetens som resulterar i säkrare arbetsmiljö inom Elsäkerhet och Elteknik. Vår övningsanläggning i Avesta (Bjurfors) ger dig även möjlighet att få kurser med praktisk inriktning.

BELYSNINGSDESIGN
Vi har en kurs för dig som vill förstå hur ljussättning påverkar rum. Kursen hålls i maj. Men redan nu kan du lyssna och inspireras av en av våra föreläsare, Svante Pettersson på mässan i Stockholm. Svante har bl.a. arbetat fram årets monterkoncept för Stockholm Furniture & Light affair.
Mer information om kursen

Produktutveckling

STF utvecklar kontinuerligt nya kurser. Vi vill också fortsätta vara din partner i kompetenfrågor och tar gärna emot dina förslag om det är något du saknar i vårt kursutbud!

Har du frågor eller funderingar? Kontakta vår Utbildningsområdesansvarig Marina Lindegren, marina.lindegren@stf.se
Välkommen!

 Marina Lindegren

Läs mer

Kommande kurser

ESA 14 i verkligheten

Hur ska vi tillämpa ESA 14 i vår egen verksamhet? Regler och branschstandard är ett måste, de behövs för att alla ska ha ett gemensamt språk och...

8 - 9 mar 2016

Läs mer & boka

ESA Industri & Installation

NY KURS! Elsäkerhetsanvisningarna, ESA Industri & Installation, är ett exempel på anvisningar som är annan praxis än svensk standard. ESA Industri &...

14 mar 2016

Läs mer & boka
Alla kurser