Vanliga frågor

Hur får jag praktisk information om kursen jag ska gå?

Du får en bekräftelse när du anmält sig till någon av våra kurser. I kallelsen som följer får du all information du behöver inför själva kursstarten.

Var går kursen och hur hittar jag dit?

Karta och vägbeskrivning till kurslokalen finns i den kallelse som skickas ut till dig efter att du har anmält dig till en kurs. Kontakta kursansvarig om du inte fått någon kallelse eller har ytterligare frågor. Kontaktinformation finns på informationssidan om respektive kurs.

Hur gör jag för att boka en kurs?

Leta rätt på den kurs du vill gå och klicka på länken "Boka" som visas på sidan med kursinformation eller i listan som visar kursutbudet.

Jag vill ha mer information!

Mer information om våra kurser och seminarier hittar du i våra kurskataloger. Dessa finns tillgängliga i pdf-format för nedladdning direkt. Du kan också få dem skickade hem till dig i pappersformat. Självklart kan du även ringa oss. Kontaktinformation finns under varje kurs.

Jag hittar ingen utbildning som passar mig!

Kontakta oss så undersöker vi möjligheten att ta fram utbildning inom det område du efterfrågar. Vi kan också erbjuda företagsanpassad utbildning. Läs mer på sidan om företagsanpassad utbildning

Kan STF arrangera utbildning ute på ett företag eller annan plats?

Ja. Läs mer på sidan om företagsanpassad utbildning..

Kan STF skräddarsy en kurs efter mina önskemål?

Ja. Läs mer på sidan om företagsanpassad utbildning.

Kan STF leverera e-learning?

Ja. Läs mer på sidan om e-learning.

Kan STF hjälpa till med att boka hotell?

I samband med en del kurser som går som internat bokar vi också hotell. I övriga fall ger vi information om närbelägna hotell.