Hitta till oss

Vi sitter i lokaler på Kungsholmen i Stockholm en kort bit från Centralstationen och Cityterminalen. Adressen är Kungsbroplan 3A, 4 tr.

Tunnelbana

T-centralen.
Alt 1, uppgång Vasagatan, gå norrut på Vasagatan och ta vänster på Kungsgatan. Håll vänster över Kungsbron och in på Kungsbroplan.

Alt 2, uppgång Vasagatan, upp till Klarabergsviadukten, gå vänster på Klarabergsviadukten som sedan byter namn till Kungsholmsgatan, ta höger vid Kungsbro Strand och sen vänster och du är framme. Ca 5-10 minuters gångväg.

Alt 3, Blå linje, station Rådhuset, uppgång Kungsholmsgatan. Gå höger på Kungsholmsgatan, sväng direkt in vänster på Kungsgatan och följ den till Kungsbroplan 3A till höger. Ca 5 minuters gångväg.

Tåg och Pendeltåg

Stockholm Central (Centralstationen). Följ vägvisningar enligt ovan.

Arlanda Express

Stockholm Central (Centralstationen). Följ vägvisningar enligt ovan.

Flygbussar

Cityterminalen. Gå mot Kungsgatan eller mot Klarabergsviadukten. Följ vägvisningar enligt ovan.

Buss

Linje 1 (Frihamnen-Hötorget-Stora Essingen), hållplats Kungsbroplan.

Linje 52 (Nybroplan-Fridheimsplan), hållplats Pipersgatan.

Bil söderifrån på E 4:an

Håll till höger på Essingeleden (E20/E4). Följ skylt mot Vällingby. Följ skylt mot Hornsberg.

Kör av via avfart och fortsätt rakt fram mot Exit no 160b Trafikplats Fredhäll (E20/E4). Håll till vänster på Drottningholmsvägen (275). Kör höger in på Fleminggatan. Kör höger in på Kungsbroplan.

Bil norrifrån på E 4:an

Håll till vänster på Norra Länken (E4). Följ skylt mot Stockholm C. Kör av via avfart och fortsätt rakt fram mot Exit no 163 Trafikplats Karlberg. Kör vidare in på Klarastrandsleden. Kör av via avfart och sväng höger in på Kungsbron. Kör vidare in på Kungsbroplan.

Parkeringsgarage

P-Hus Fleminggatan, Carl-Gustaf Lindstedts gata 3.

Kurslokaler

Många av våra kurser genomförs på välkända konferensanläggningar i Stockholm och över hela landet. I anslutning till våra kontorslokaler har vi egna kurslokaler utrustade med all modern utrustning. I Farsta strax utanför Stockholm har vi ett välutrustat utbildningscentrum där vi förlägger många av våra praktiska kurser och utbildningar.Vi har även en konferensanläggning i Bjurfors där utbildningar kan genomföras som internat.